söndag 1 november 2009

Sexigt med cykelkillar?

Idag har det två gånger hittats hit genom googlefrasen "sexigt med cykelkillar" (förmodligen är det väl samma person båda gångerna, men ändå).
Spännande.
Jag gissar att det antingen är en osäker stackars tonårscyklist som börjat tvivla på huruvida rakade ben och tights egentligen anses som så värst hett bland sjuttonåriga gina tricot-tjejer och om det kommer påverka hans eventuella framgång hos den snygga tjejen i 9B, eller en desperat medelålders gubbcyklist som med hjälp av denna genomtänkta sökfras hoppas kunna hitta och ta kontakt med frånskilda nätdamer som bara älskar lycraklädd gubbmage och tanken på tre hojar i sovrummet och en semester tillbringad inomhus framför TdF, varje år.
Vad tror ni?

Tråkigt nog fanns det nog inte så mycket att hämta här för någon av de alternativen.
Till den förstnämnda vill jag dock säga att det är lugnt så länge du är talangfull och bäst. Alla älskar en vinnare, till och med skideliten får ligga, och då är det ändå en idrott eoner ifrån cyklingen vad det gäller stil. Är du däremot halvrisig så är det nog inte fullt så gångbart. "Sexigt med cykelkillar" är alltså lite en definitionsfråga.
Till den senare har jag inte så mycket mer att komma med än den gamla klassikern "lycra är inte en rättighet, det är ett privilegium".


Själv tog jag mina gårdagsstela ben och trampade ett par timmar över Garphyttan och runt en sväng däromkring. Det gick inte fort, men det var trevligt. Mötte en hel massa motionerande människor, slår vad om att alla avundsjukt tänkte att det var våldsamt sexigt med cykeltjejer. Testa den frasen nästa gång du googlar istället! Då hamnar du här igen! Vilken lycka.


Edit: Eller är det Carlsson?

Inga kommentarer: