måndag 27 juni 2011

XXX

Beviset på att jag är Wolverine. Ser ni hur stort det varit där? Ser ni hur snabbt det har läkt under ett dygn? Måtte jag aldrig få cancer alltså, det skulle ju ha spridit sig till hela kommunen innan någon ens hunnit diagnostisera.

Eftersom jag insåg att jag var tvungen att röra lite på mig för att slippa dö samma ickesömnsdöd som natten till idag spenderade jag ett par timmar enligt ovan. Stångtjärnsskogarna. Såg inga vildsvin. Tack gud. Badade djuren i tjärnen. Försökte plocka blommor men gick bet.

Mer roligt! Fick ett lass kläder från Rose imorse. Bland annat den här vansinnigt trevliga tröjan i optitunt material som möjliggör långärmat till och med i sommartemperaturer. Vilket är bra eftersom långärmat alltid är snyggast.
Testade den när jag lyckats krångla på mig ett par tights över alla blåmärken och skrapsår och var ute och rullade ett par timmar. Hade såklart inte ont nånstans när jag väl satt på cykeln, men det fattade man ju eftersom cykel är bäst. Hoppas nu att jag rastat mig själv tillräckligt för att få sova. Hatar att inte få sova. Blir som ett barn. Plus dum i huvudet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att det läker snabbt. När blir nästa race? Nu fick jag ju aldrig hälsa ordentligt då du inte startade Cykel&Fjäll. Med tanke på hur seg, trött och usel jag var hade det varit bättre om jag låtit bli också!

Lisa sa...

Men jag var nere och hängde och socialiserade i starten! Fast jag visste inte vad jag skulle kolla efter för kläder på dig.

Nästa race blir Ränneslättsturen i Eksjö i helgen!

Anonym sa...

Det såg jag inte men det berodde väl på att jag var starstruck av Ljunken och alla andra stjärnor.