torsdag 16 juni 2011

och för er som är i motala för att trivsla och/eller hetsa er runt den där sjön:

jag fattar ju inte det roliga, men man ska ju inte vara sån, så jag nöjer mig med att be alla jag känner där nere att SNÄLLA INTE KRASCHA! Åh jag blir nervös och stressad bara av att tänka på det.

3 kommentarer:

Mats E sa...

Jag känner likadant. Tänk alla som är ovana med att ligga i en stor klunga och samtidigt bomba på i 40-45 km/h när man samtidigt möter bilar och långtradare. Plussar man även på den psykiska och fysiska tröttheten en normal människa har efter ett antal timmars cykelåkning, så tror jag att det kommer att vara negativa rubriker i tidningarna på lördag morgon. Jag får tyvärr känslan av att sub-grupperna kommer att förbjudas till nästa år.

Lina sa...

Jag är ledsen om jag med min tidigare utläggning om vinglande söndagscyklare och annat skrämde dig till sömnlöshet. Det var icke meningen. :) F'låt!

Lisa sa...

Mats: verkligen! och egentligen har jag svårt att ens se vitsen med några subgrupper, utom möjligen sub-sjuan som väl är något slags rekord (eller?).

Lina: ah nej det är lugnt, den här neurotiska nerven föder sig själv så bra ändå, så lite tillskott gör inte så mycket varken till eller från :)