söndag 29 maj 2011

Regn & pretty girl bags

Gissa vad?
Det regnar!

Igår var banorna helt perfekta, odammiga och hårda, efter att ha fått suga upp prologdagsregnet. Hoppas de inte regnar sönder för mycket av den här bonusvätan, om det regnar lika mycket i Borlänge nu som det gör i Falun...

Å andra sidan minns jag tempot som jätteroligt förra året, och då var det ju en lerfest utan dess like, så det blir nog bra ändå.


Och apropå den där gucci gucci-videon här tidigare. Hur mycket mer älskar vi inte den här på samma tema (fast tvärtom) istället?
Anledningar:
A, de embracear skiten! B, de heter "OMG Girlz" vilket eventuellt kan vara det bästa namnet genom historien C, åtminstone en av dom kallar Lil Wayne för pappa = instant coolness i resten av livet (vem är mamman?) D, de är typ tolv(?) och rappar om sin swag och sin LV-bag. Dör. E, Weezybeatet!!! (inte så konstigt då, i och för sig, men ändå).



(Ok, hatar egentligen den här designerväskekulturen (shoppingkulturen? modebloggskulturen?) som ju är sjukt töntig och värdelös på alla sätt som jag inte riktigt har tid att utveckla här och nu, men vi bortser från det en stund)

Inga kommentarer: