onsdag 2 september 2009

Mje

Det bästa med bilden här nedan är att det ser ut som att jag faktiskt då och då gör någoting med armarna! Det är ju hemskt tacksamt eftersom den träning de får på sin höjd sträcker sig till en handfull armhävningar eller så i veckan. Har de riktigt tur får de ett skivstångspass, men det har ju minst sagt varit dåligt med den varan ända sen i våras.
Nu är ju i och för sig mitt nya gym så vansinnigt tjusigt att jag skulle kunna tänka mig att lyfta nån hantel eller två bara för att få njuta av omgivningarna. Till vintern kanske.

Har spenderat dagen med att lämna in cykeln, äta bröd, stirra ut på regnet och läsa kurslitteratur. Retorik som teoretiskt ämne är ju åtminstone hur värt som helst. Hälften latinska glosor och hälften vanlig hederlig språklig manipulation (vi får dock inte kalla det för manipulation, det låter tydligen för negativt och associeras i retoriksammanhang lite väl mycket till Hitler. Fast det är ju manipulering och ordvrängning som är det roliga, det vet ju alla). Im morgen gruppövning! Gott.

Inga kommentarer: