fredag 12 februari 2010

Frusenhetsprojektet fortskrider

I den ständiga och ständigt i underläge förda kampen mot frusna tår har jag idag köpt ett par extra och varma sulor till vintercykelskorna. Jag har insett att det är där den nuvarande svaga iskylelänken sitter, så jag hoppas att det här kommer resultera i en varm, fluffig och gosig skosuccé under morgondagens distans med mina bästa cyklande killar.

Mindre succéartad var den sk "promenaden" (för att ordet promenad rättmätigt ska kunna användas krävs ändå ett visst mått av kraft riktad framåt, här var det tveksamt) in till stan för själva inköpet. Svaga och stela frigolitben gjorde det till ett projekt på en hel halvtimme. Märkligt, det där, vad olika det är.

Tröstade mig och min svaghet med min nya bästa matvara;


Kokade soppa på en spik, ska ägna mig åt popkulturella nöjen under falsk studieflagg ett tag och slår väl sedan kanske till på ett glas vin ikväll, så ska det väl bli folk av mig med igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tips: Clas Ohlson har strumpor med batteri som värmer i tårna. Annars finns det batteridrivna sulor på Intersport, prisskillnaden är dock stor, 149 för strumporna och 500 för sulorna.
/Karin

Lisa sa...

Ah, tack för tipset! Bra att veta att det finns ett steg till att gå om det här inte heller funkar..