fredag 10 december 2010

det flyter på nästan jämt

efter att först inte ha hittat bussen på högskolan, eftersom den inte var där utan var inlämnad på service, och därför från början varit över en timme sena (konstatera att bussen är borta, stressa upp över faktumet, lokalisera bussen, åka två pers för att hämta den, åka tillbaka för att hämta packning, åka) lyckades vi någon kvart utanför jönköping få bensinstopp! Jag har aldrig varit med om det tidigare! Mitt på motorvägen med lastbilar i 110 vinande kring öronen stod vi med en mesig varningsblinkers och undrade väl vad fan vi skulle göra nu.

Som tur var skulle Jens sälja hjul till en kille i jkpg som fick ta bilen, åka till närmaste mack och köpa en dunk och fem liter diesel och sedan åka ut och rädda oss. Som en bonus sitter tanklocket på högskolebussen på förarsidan, så Jens fick montera de blinkande pendellamporna på hjälmen och stå som en julgran mitt i motorvägen och försöka hälla i de nödgade dropparna.

Det går bra nästan jämt, livet. Typ tre timmar sena är vi nu på väg igen i alla fall. Återstår att se vad mer för spännande helgen har att bjuda på...

Inga kommentarer: