tisdag 12 april 2011

Funkar

Det ryktas förövrigt om att jag i detta nu har min nya glassiga mtb ståendes blänkande hemma i hallen! Det ryktas även om att skogen i Falun bör vara opti och körbar inom någon dag. Att jag kommer hem från ön där det sägs ha varit den varmaste och bästa vädermässiga våren på 15-20 år om två dagar faller sig ju därför oerhört bra. All I do is win. Nu ska jag släpa mig ner till porto pi för lunch.

5 kommentarer:

Maja sa...

Vad gött ni verkar ha haft det, trots allt klag över ökenhettan=) Jag har så roligt åt dig, det är till din blogg jag vänder mig när jag får lite dötrist här i butiken när fjällengästerna sinar. På tal om ny cykel: jag är på gång att köpa en räsercykel! Och jag kommer till Dalarna nån vecka i maj, så det vore kul att ta en sväng om, om du har tid.

lisa sa...

ja det har varit göttigt sáklart, jag bara gnäller här i onödan!

Kul att jag kan glädja iaf, haha. Och bra att du skaffar cykel nu! Vad blir det för nát? Klart vi ska ta en tur när vi báda kommit tillbaka till stan, säg bara till när.

Anonym sa...

Stef och jag har inventerat rötter och stenar på Jungfruberget i kvällst. Vet du vad? Alla låg kvar på samma ställe som förra året! Torrt och fint var det också.. Min teknik lika kass som förra året :)
Välkommen hem på ett pass till helgen.. // Paddlarn

Lisa sa...

bra, min teknik är väl snäppet sämre ändå så vi kan ju åka och hålla varandra i någon slags mental hand. inte till helgen dock, för då är jag och tävlar, men kanske till nästa vecka?

Maja sa...

Får bra pris på scottcyklar så det blir en sån, enklast möjliga, contessa 35. snygg är den iaf! får se om jag säljer den efter vättern eller om jag blir biten.. =)