söndag 30 maj 2010

Sollerön

Jag har varit på Sollerön med Peter och Lisa2 för att cykla SM-banorna. Där såg jag en ÄLG!!! Det var det mest spännande av alltihop. (Peter, som ju är en man av de norrländska vidderna osv, passade dessutom på att efter det allmänbilda oss stockholmspräglade stadstjejer på skogens konungar. Vem hade kunnat ana att älgkor inte har horn till exempel?! Hur ska man kunna veta sånt?)

Resten av dagen var väl mest som vanligt. Nån himla backe att åka upp för, dalaröda stugor, pigga ben, strålande sol, korta byxor, finfika på landet och sånt där jag ägnar mig åt större delen av min tid. Så inga större konstigheter. Efter några timmar packade jag och Lisa2 in oss i högskolebussen och åkte hem igen. Peter lämnade vi på vägen så han fick cykla hem på tempohoj, det såg efter ankomsten till Falun igen ut som att det var en hemfärd som visste var den satt.

För att avrunda försökte jag sedan här på kvällen impulsköpa en sexy spark-/tempodräkt, men det visade sig att jag var för lång och tanig för att få ha så kul. Alternativen blev ju att 1. bli tjock, eller 2.ha tålamod, och alla vet ju att jag är världsbäst på tålamodbiten (sant!) men sämst på tjockisbiten så det var ju enkelt.

4 kommentarer:

bror sa...

att älgkor inte har horn hör väll till allmänbildning om man kommer från dalarna eller?

Lisa sa...

trodde ändå dom hade SMÅ horn...

Markus Granqvist sa...

vad har tålamod med saken att göra?

Lisa sa...

=vänta på bättre storlek